Alkulöpinät ikuisuusprojekteille

Koska netti on täynnä käsityöaiheisia blogeja, niin liitynpä miekin samaan massaan. Ja koska kaappieni kätköistä löytyy yksi jos toinenkin keskeneräinen tekele, niin keskityn blogissani ikuisuuden vieviin projekteihin. Tulen kirjoittelemaan jossakin vaiheessa mm. neulomisesta (Yökh!), virkkaamisesta (Jee!) ja nypläämisestä (Apua!!).

Joulu tekee kovasti jo tuloaan, niin pitänee myös aloitella askartelu-paskartelu kohta puoliin. Tosin tällä miun nykyisellä mielenkiinnolla ja kärsivällisyydellä kaikkea pikkutilpehööriä kohtaan, niin joulukorttien väkertely olisi pitänyt aloittaa varmaan jo pääsiäisenä. Ai niin ja ne pääsiäisaskartelut... Pitäisiköhän tonttujen sijaan sittenkin virkkailla tipusia, niin olisi sitten pääsiäiseksikin jotain valmiina.

Kommentit

  1. Mitä eroa on neulomisella, virkkaamisella ja nypläämisellä?

    VastaaPoista
  2. Ne ovat kaikki erilaisia tapoja valmistaa käsitöitä langasta tai muusta sopivasta materiaalista. Neulomiseen tarvitaan vähintään kaksi neulepuikkoa, virkkaamiseen riittää yksi virkkuukoukku ja nypläämisessä voi olla tusinoittain erilaisia nypylöitä. Nyplääminen se vasta tuleekin olemaan mielenkiintoista, koska en ole koskaan ennen nyplännyt.

    VastaaPoista